5 dagar kvar...

2010-12-01 @ 19:46:07


Kvällis!..vad denna dagen gick fort. Men har både hunnit träna, sökt ett dekoratör jobb och gått ut, handlade lite samtidigt..fast det var svinkallt idag också..brrr..kan de inte bli plus grader alltså. Men nu är det bara 5 dagar kvar till jag fyller år och det händer mycket nästa vecka. Lite julbak som knäck och lussekatter m.m sen ska man klippa och slinga sig.

Suttit och beställt också lite kläder och annat från Ellos och Cellbes, hittade både guld och silver tights!!! weee..fick över 500 kr rabatt på Ellos..nice!=)

Min blogg har också fått lite snöflingor..hehe..

Uppdatering! Har varit 1 dec idag också ju..julen är nära! och det var dax att öppna adventkalender. Har chokladkalender hemma men hittade "digitala adventkalendrar på nätet" som kicks tävlingar varje dag, Marabous julkalender och CDON/discshop kalender. Var bara tvungen att kolla in svt´s julkalender också på svtplay, den var härlig...fast den är till yngre. Om vi är nu inne på kalendrar så har jag köpt en ny väggkalender för 2011, helt underbara bilder, artist/konst från Deviantart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
http://thheresehenriksson.blogg.se/