Laddad inför en ny vecka...

2010-05-31 @ 18:52:21

Måndag idag och min andra vecka där jag bloggar att söka jobb, i fredags var jag i Helsingborg på Team Work och träffade min coach vi pratade lite allmänt hur övningintervjun gick och hon gillade också att jag bloggade.

Idag blev det 2 sökta jobb "bra gjort till mig själv" ett Originalare jobb i Vellinge och ett AutoCad Designer jobb i Malmö. Hittade ett Köksbiträde jobb också på Café Viva i Helsingborg men endast skiftligt, så måste åka till stan och lämna de senare i veckan. Annars har det inte hänt så mycket, mer än att man måste ta hand om hemmet också. Så lite städdag idag blev de också.


Igår gjorde jag färdigt min nya bild i Photoshop som jag har suttit med i 4 veckor ca. The Spirit of AnnaGiulia heter den och gjord till en tävling på forumet www.deviantart.com där konstnärer från hela världen laddar upp sina bilder och har en egen sida. Min är: http://tezzan83.deviantart.com/ 
Jobbar också på min "5 years on deviantart"  i en "improvement meme temp" i Photoshop. Har varit medlem på www.deviantart.com i 5 år den 13 Juni, så den kommer upp senare.



The Spirit of AnnaGiulia, finns också på min hemsida: http://thezzans.artworkfolio.com//
Tävlingen: http://news.deviantart.com/article/112280/
Se The Spirit of AnnaGiulia här: http://tezzan83.deviantart.com/#/d2qq5vk

Kram Tessan<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
http://thheresehenriksson.blogg.se/