Anne Rice´s vampyr tävling

2010-11-04 @ 17:12:22


Min kommande fotomanipulation i Photoshop och temat är Vampyrer av Anne Rice. Och det är också till en tävling på DA www.deviantart.com. Deadline 25 dec, så det är lugnt. Vill ni veta mera om tävlingen gå in på denna länk. Ni kan också se andra bidrag här. Ni sitter man och brainstomar lite på olika idéer.

En vampyrs bekännelse
är den första boken i Vampyrkrönikan (The Vampire Chronicles) av Anne Rice. Originaltiteln är Interview with the Vampire. Boken filmatiserades år 1994 filmen handlar om en vampyr, Louis de Pointe du Lac, som berättar sitt livs historia för en journalist, Daniel Malloy. Att för 200 år sedan var han deprimerad och självmordsbenägen över att hans fru och barn dött. En natt när han vandrar i hamnen i New Orleans blir han attackerad av en vampyr vid namn Lestat. Lestat suger blod från honom och berättar att han tänker ge honom ett val han aldrig fick; dö eller bli vampyr. Louis väljer senare att bli vampyr och börjar dricka blod från Lestat. Filmen är regisserad av Neil Jordan och manuset är skrivet av Anne Rice själv.

Claudia i filmen blir Louis och Lestats "dotter" så jag hade en tänke bakom henne, men i filmen är hon ganska ung när hon blev vampyr. Men tänkte ändra lite på de, hon är ju fortfarande vampyr och håller mig inom temat..men får se..det var bara en idé av några stycken.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
http://thheresehenriksson.blogg.se/