GI metoden

2010-10-21 @ 15:56:30


Tänkte testa lite Gi metod nu på måndag, men det blir nog också en blandning med lätt/smal mat. Min bästis kör Lchf metoden där man inte ska äta kolhydrater, men med Gi metoden ska man ska äta långsamma kolhydrater, magert protein, nyttiga fetter samt mycket frukt och grönt. Läs mer på http://www.gi-metoder.se/

Men jag har svårt för vissa maträtter, så jag har letat upp recept på en mycket bra mat sida http://www.tasteline.com/ där det finns mycket tips och Gi mat. Och gjort en egen veckomeny i word, lite jobb bakom men det är värt de. Det var först när jag läste om en medlem i Biggest loser Sverige klubben (och jag tittar också på de) att hon har tappat i vikt. Måste testa...Men man måste också tänka på att äta regelbundet 5 gånger om dagen och gärna motionera för att få bäst effekt.

Så på måndag börjar jag med min nya kost, ändra mina matvanor, bara 2 månader till jul. Vill så gärna gå ner 10 kg åtminstone till julen.



Kommentarer
Postat av: Stefan Nilsson

Inbillar mig att jag har frågat dig tidigare men hittar inget så jag gör det igen. Det är så att jag håller på att samla information om olika tränings- och viktminskningsmetoder för att läsarna lättare ska kunna se skillnaden och ta beslut om vilken man ska testa. Därför undrar jag om du skulle vilja ta en minut och dela med dig av dina erfarenheter kring Biggest Loser Klubben på länken nedanför:



http://biggest-loser.se/klubben/

2011-04-19 @ 12:02:08
URL: http://biggest-loser.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
http://thheresehenriksson.blogg.se/