Frozen memories‎4:e advent idag, tända de fjärde ljuset och sen är det bara 3 dagar kvar♥♥♥ så här kommer min vinter (jul) bild "Frozen memories" Satt nästan hela dagen igår med den, till slut måste man säga att man är nöjd. I början var det meningen jag skulle göra en enhörning med rosa backgrund och färgeffekter, men så blev de så kallt och snö ute. Så jag tänkte jag slår ihop min bild till årstiden och blåaeffkter istället och så hittade jag tävlingen "Light into the dark" på DA också. Och det blev ju lika bra:)
Vet inte om jag hinner slå ihop en liten annan julbild innan julafton också, annars kommer min kommande fotomanipulation i Photoshop att vara i "vatten form" tänkte jag. Bara en liten teaser vad som kommer komma..hehe..

"Light into the dark" tävlingen på DA: http://kuschelirmel.deviantart.com/journal/35956913/
Andra bilder från tävlingen: http://kuschelirmel.deviantart.com/favourites/41519084

"Frozen memories" kommer upp på min devianart sida http://tezzan83.deviantart.com/ snart också!!!
Där kan man se alla bilder jag har använt till att göra denna bild:) och mera info om tävlingen.

Carpe Diem
Tessan<3

Light into the darkVinterland ute och de snöar igen...känns som man är i Norrland, för jag var där i Mars med familjen. Mina föräldrar kommer från lappland och jag har min släkt där också. Så kommit lite längre på min vinterbild till tävlingen "Light into the dark" på DA. Kommer i helbild sen också. Den blev mycket kall (vinter) och mystisk...Men det känns som något fattas?! Försöker jobba med skuggor, som var meningen i denna tävlingen också. Men det är inte så lätt..ljuset utgår jag från månen. Så lite tänke spel, vad skuggorna hamnar. Deadline snart också på tävlingen, så måste bli klar innan julafton. Men jag gillar den redan nu..så får se..lite trix på den bara kanske. Måste komma på ett bra namn också på min underbara enhörning<3

Carpe Diem
Tessan<3

Snart julafton, men jobbDet blev verkligen en söka jobb vecka..så här en vecka innan julafton med både kyla och snökaos, hittade 3 nya design jobb till!!! inom layout/AD/redigerare:) Mycket glad att jag har hittat jobb inom mitt drömjobb och det har blivit 7 jobb iveckan jag har sökt, skitbra ju!..kanske de blir fler..hehe..Men helgen snart här och 4:de advent med julafton och dom andra underbara dagarna efter är på väg in..längtar:). Få se vart dom här jobben leder efter juldagarna tro inte något händer innan, bara 7 dagar kvar nu..

Carpe Diem
Tessan<3


Originalare inom reklam‎3 design jobb sökta:) igår inom layout och AD och idag hittade ett originalare/redigerare jobb, 4 jobb på 2 dagar..woho!:) mycket bra start på veckan. Söker med min CV folder jag har gjort i Photoshop, är mycket nöjd med den. Ni kan se alla mina bilder♥ här som jag gör:) plus min CV med ansökan här Web/ Graphic design

Försöker hitta mitt drömjobb, men det är inte lätt. Har både fått negitiva och positiva svar, har varit på intervjuer men inget än. Men nu tar jag och packar väskan så jag kan få mera erfarenhet, har sökt en utbildning inom butikspersonal. Få se om jag kommer in..
Men grafisk design kommer alltid komma i första handval inom jobb, men ibland får man ta ut svängarna om man ska komma någonstanns.

Carpe Diem
Tessan<3

Underbar helg

då var man fix och färdig då...firade mig med familjemiddag i lördags<3

Oj hoppsan! har inte bloggat på några dagar...Men en underbar helg, med julbak som lussekatter och det blev också en mjukpepparkaka (har ingen bild men god var den). Grr..tog inget kort på mina chokladbollar som var populära här hemma, rullade dom i mörk choklad som dom blev ungefär som köpta. Det blev fredagsmys också med Idol♥ finalen 2010och Jay Smith vann!!!! Från Helsingborg..coolt! jobbat på samma jobb som min bästis bror...Han kommer ut med sitt album med alla Idol låtarna på fredag!

Och på lördagen firade vi mig med familjemiddag♥ Blev lite julbord och godisbord...Blev 27 år..weee!!! eller..nja..vill inte bli äldre..Fick lite pengar, tröja av mamma och coolt nagelack av syrran<3 och en smoothie bok och egen gjord hårklämma *så sött* av bästisen. Men hade beställt rätt så mycket till mig själv från ellos och cdon..fick mina guld och silver tights:)!!!

Igår tände vi det 3:de ljuset också inte långt kvar nu...hehe..

Julgodis

Här kommer lite bilder på mitt julgodis , jag gjorde igår på min födelsedag. Knäcken blev lite mjuka o sega..men men..goda iallafall. Chokladkolan..mums!!!

Wonderful dayHar fyllt år idag!!! hmm..hur mycket då? Jag blev härliga 27 år...Så det blev en underbar dag♥ mys inne på min födelsedag och gjorde knäck/chokladkola. Så tack alla som har grattat mig idag en gång till, ni är helt underbara (ni får massor av kramar av mig) Mina systerdöttrar♥ har sjungit för mig också..hehe..helt perfekt att jag fick mitt cellbes paket och kalender med posten också på min dag..Fick små söta snögubbar i örhängen av mamma också, I love you.

Men det blev lite mer presenter till mig...både Vampire Diaries♥, Tre kronor box2♥ kom ut idag så ja beställde dom från CDON tillsammans med Twilight: Eclipse♥ Hoppas dom kommer innan helgen också=)

Imorgon ska man klippa o slinga sig, så bye bye slitna hår och den mörka utväxten. Kommer bilder...


Små söta snögubbar i örhängen<3


Min underbara kalender 2011 från Deviantart<3 Så fina bilder hon gör...

grrr..kan inte lägga upp bilder..kommer mer sen.

Kram, Tessan

Light into the dark - tävlingVintern är här med stormsteg!!!..brrr..så min nästa Photoshop bild är en vinter bild med en enhörning..så här kommer en smygtitt:), är också en bild till en ny tävling på DA - Light into the dark

Tävling beskrivning:
"Nu när dagarna blir kortare börjar mörkret att ta över. Människor att stanna i sina lägenheter, tända ljus eller en eld mot kylan kryper i. Det kommer att bli kaffe och te och snart nog även pepparkakor. Men den här tävlingen handlar inte bara om denna typ av mörker och den typen av ljus - det är om någon form av mörker och någon form av ljus du kan tänka dig: magiskt skimmer, månsken, solnedgångar, planeter exploderar.... you name it."

The dark huntMin Photoshop bild av Anne Rice vampyrer är klar!....Originaltiteln är Interview with the Vampire. Min vampyr längst fram är Louis de Pointe du Lac och Claudia är flickan som blir ung förevigt, är Louis och Lestats "dotter". Hon kan inte hantera sin mörka jakt på människor.

Tog ett tag, för helt plötsligt började jag på min vinter bild med en enhörning också. Tror den ska vara med i en Da tävling som heter Light into the dark. Men sen samtidigt vill jag göra en jul bild nu i jultid, men vinter går ju också bra nu när det är snö och kallt..brrr!..Och min egen kalender av mina bilder får bli nästa år, för jag har lite bilder som jag vill göra och ha med i min kalender. Så en egen väggkalender 2012, absolut!!!

Min vampyr bild  kommer upp på min devianart sida http://tezzan83.deviantart.com/ snart också!!!
Där kan man se alla bilder jag har använt till att göra denna bild:) och info om tävlingen.

Vila i frid, morfar


Kallt och snö, kanske ett sätt att säga att morfar<3 är här. 1 år sen du gick bort:(, kommer ihåg att mamma kom upp precis i tid till Norrland för att se dig en sista gång. Svårt sjuk och gammal, någon gång måste man gå bort. Jag tycker det är så otäckt, att man ska förlora dom man tycker om.
Du är saknad<3
Vila i frid, morfar


5 dagar kvar...Kvällis!..vad denna dagen gick fort. Men har både hunnit träna, sökt ett dekoratör jobb och gått ut, handlade lite samtidigt..fast det var svinkallt idag också..brrr..kan de inte bli plus grader alltså. Men nu är det bara 5 dagar kvar till jag fyller år och det händer mycket nästa vecka. Lite julbak som knäck och lussekatter m.m sen ska man klippa och slinga sig.

Suttit och beställt också lite kläder och annat från Ellos och Cellbes, hittade både guld och silver tights!!! weee..fick över 500 kr rabatt på Ellos..nice!=)

Min blogg har också fått lite snöflingor..hehe..

Uppdatering! Har varit 1 dec idag också ju..julen är nära! och det var dax att öppna adventkalender. Har chokladkalender hemma men hittade "digitala adventkalendrar på nätet" som kicks tävlingar varje dag, Marabous julkalender och CDON/discshop kalender. Var bara tvungen att kolla in svt´s julkalender också på svtplay, den var härlig...fast den är till yngre. Om vi är nu inne på kalendrar så har jag köpt en ny väggkalender för 2011, helt underbara bilder, artist/konst från Deviantart.

http://thheresehenriksson.blogg.se/