Juli snart slut...

Min sista dag på Team work jobbcenter idag och måste kontakta Af igen, men imorgon tisdag är det tandläkaren och ett besök på Härliga hem i Hyllinge. Så det får bli på onsdag, ja tar tag i det, om inte dom kontaktar mig.
Måndag....hmm har inte blivit så mycket jobbsök för ja har intervju i bakhuvudet hela tiden, hittade lite papper om intervju som är bra att ha...2 veckor kvar!! Både ja och min familj tänker och säger olika saker om intervjun..
ja har tänkt hundra gånger hur det ska gå..klarar ja frågorna..prata inte för lite..va framåt...vill verkligen ha de!

Nu e det sista veckan i Juli..suck..sommaren e snart slut! Hjälp! Men det är också festival vecka med Helsingborg festivalen på tors till lör..så ja kommer ha fullt upp med det och njuta av sommaren och att ja har ett jobb på gång. Lite Väla idag på 2 tim bara..lite på apoteket och nytt linne på HM. Tänkte ja ville ha något nytt till torsdag..hmm hoppas hoppas vädret ändrar sig för det sägs att det ska regna på torsdag första dagen på Helsingborg festivalen.
Nytt linne från HM

Varför vill man ha nya grejer på sommaren!? Kollade på ny mobil också idag...vill ha!!! Den nya pekskärmstelefonen XPERIA™ X10 från Sony Ericsson http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/xperiax10?cc=se&lc=sv Hade varit coolt att ha den med 4 tums skärm...mega stor alltså!!! mobil skärm..men sååå dyr!!! blir kanske abonnemang då på Telenor (ingår mobilsurf) men så velar jag...min systerdotter har Sony Ericsson Aino riktigt cool den också!!!  http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/aino?cc=se&lc=sv

XPERIA™ X10 från Sony Ericsson
Sony Ericsson Aino

Pengar imorgon, fredagmyyyys!

Inget händer idag..typ någon mellan dag idag..rastlös..kollat mail och mera jobb fast ja har en jobbinterjvu på gång..kanske lite tidigt att förbereda mig 2 och en halv vecka kvar..fick lite positiv feedback av en gammal kompis på facebook igår att hon håller tummarna och det kommer gå bra...hehe...ja hoppas de också!


Ängelholm stranden 2010 med supersommar - minne för livet

Kollade mitt konto också idag, pengar imorgon!!! men det börjar bli så tråkigt att man måste sitta och räkna ut hur mycket man kan "röra sig med" - så det blir inte så mycket shopping denna månad (som jag älskar) måste betala de ena efter de andra..och spara lite (lägga undan)..varje månad tänkte ja..hade varit så coolt att få 20 tusan eller nåt och få något eget ställe...om man hade jobb..så ja tänker hela tiden på min jobbinterjvu..tänk om?..Och både Röstånga marknad i helgen och Helsingborg festivalen nästa vecka, så lite pengar till de. Men ja har inte så mycket pengar denna månaden att "röra mig med" Men man brukar inte handla så mycket på marknad och festival, men remmar e ett måste iallafall. På Helsingborg festivalen är det mera artister som Eric Saade igen (såg honom på kul i juli) på rix fm festiivalen den 29 juli och Darin den 30 juli med flera..

Eric Saade - Kul i juli, HelsingborgSista coach mötet..

Då var min period på Team work jobbcenter i Helsingborg över eller snart över den 26 juli slutar jag om jag ska vara korrekt. I allafall hade mitt sista möte med min coach idag, lite utvärdering hur 6 månader har varit..JA ni hörde rätt ett halv år har gått igen..och jag går ut en (kurs) till efter många många program inom AF. Men min jobb kurva har gått upp och ner hela tiden..och nu e den på topp.
Min coach var mycket positiv idag..men det visste jag väl..hon hade kollat min blogg också så hon visste redan..och av en slump hade hon tagit fram samma jobb som ja hade sökt.

Men det hade hänt en olycka när jag kom in till Helsingborg, en timme efter, bussen fick köra in på andra sidan där bussarna från olika län kommer in.  

Annars inget annat idag..mer än att det är varmt som tusan!!! men utan sol..inte konstigt man har huvudvärk till och från..

Carpe Diem
Kram Tessan!

Jobbinterjvu den 11 aug!

Fick veta mera om min jobbintervju idag, ska träffa VD:en den 11 aug kl.13.30!!! alltså allvar!!! kan inte tro de..han bloggar själv om de..och det kom in 51 ansökningar..han kastade många inte bra CV, sen bokade han några (SOM MIG!) sen fanns där några kanske..hoppas de går bra alltså..är taggad nu alltså!!! Ett av mina drömjobb!!! Tänk att få jobbet..hade varit en dröm.

Men inget på spontanansökningarna som jag skickade igår...men ska nog se fram till interjvun och jobba på ett superbra intervju.

Men det har varit en lite jobbig dag i dag också..min mosters man gick bort för 2 års sen idag i en olycka...
Älskade Lasse<3 2008-07-20, vila i frid


Var uppe tidigt idag också..trött som tusan nu.., den sista "lektionen" på Team Work i Helsingborg. Så trååååkigt alltså!!! pratade om delpersonligheter, men ja tror jag inte var mig själv idag på grund av den "hemska dagen"...dom hade flyttat vår tid pågrund av låg närvaro.
Från Team work:
Hejsan,
Då närvaron varit väldigt låg i er grupp vid den senaste tillfällena har vi valt att boka om er sista seminarietid.
Ni kan därmed bortse från seminariet måndag 19/7 kl.09-11.
Ny tid är nu tisdag 20/7 kl.10-12.
 
Välkomna då!
Vänligen uppmärksamma ny tid och datum!
Mvh Teamwork Jobbcenter 

Slutar den 26 Juli där! Så träffa min coach en sista gång imorgon 21 juli för utvärdering och vi kommer nog prata om jobbet.
När ja kom hem på eftermiddagen fick ja en sådan huvudvärk...kunde knappt göra något..säkert av värmen, trötthet och den "hemska" dagen. Så det blev inte så mycket jobbsök eller något alls..men kollade min mail iallafall..


Carpe diem - Ta vara på dagen, man vet aldrig vad som händer.
Kram Tessan

Ojdå! en månad..

sen jag bloggade...men vilken sommar det har varit!!..kan inte sitta inne direkt vid datan i denna värmen som har varit, samtidigt har ja inte haft en data på en vecka.Skrivit lite på facebook: Vad man blir slö i denna värmen! vad då söka jobb? orkar man inte..men ja ska hitta ett tänkte ja..hmm o min blogg då!...går inte så bra nu...
Sen har det varit flytt på gång och mina systerdöttrars skolavslutning och mycket mera som har stört mig till max!

Men då och då hittar man jobb som man skickar iväg..som jag inte har bloggat om, som café, butik och något reklam jobb.

Och idag blev jag taggad till max, fick ett svar från ett jobb som formgivare/designer på en webb/reklambyrå i Ängelholm.
Svaret: Hej Therese, din ansökan ser intressant ut och jag skulle nog vilja att vi ses så vi får se vem du är. Nu har vi semester fram till den 9/8, men därefter skulle det vara kul om du ville titta förbi. Någon av dagarna onsdag till fredag blir nog bra. Hur ser det ut i din kalender?

Med vänliga hälsningar
Andreas Wedberg
VD, Plucera Webbyrå


SÅ JOBBINTERVJU V.32!!!!!!!
Tänk att jobba med det som jag brinner för och det ligger i Ängelholm som jag bara gillar nu, kan tänka mig att flytta dit, för vi var där under en vecka som var bara för underbart alltså!

Taggad ja?..det blev 6 spontanansökningar också idag + kollade jobb och annat.


Hörs Tessan!


http://thheresehenriksson.blogg.se/