The Spirit of AnnaGiulia


Laddad inför en ny vecka...

Måndag idag och min andra vecka där jag bloggar att söka jobb, i fredags var jag i Helsingborg på Team Work och träffade min coach vi pratade lite allmänt hur övningintervjun gick och hon gillade också att jag bloggade.

Idag blev det 2 sökta jobb "bra gjort till mig själv" ett Originalare jobb i Vellinge och ett AutoCad Designer jobb i Malmö. Hittade ett Köksbiträde jobb också på Café Viva i Helsingborg men endast skiftligt, så måste åka till stan och lämna de senare i veckan. Annars har det inte hänt så mycket, mer än att man måste ta hand om hemmet också. Så lite städdag idag blev de också.


Igår gjorde jag färdigt min nya bild i Photoshop som jag har suttit med i 4 veckor ca. The Spirit of AnnaGiulia heter den och gjord till en tävling på forumet www.deviantart.com där konstnärer från hela världen laddar upp sina bilder och har en egen sida. Min är: http://tezzan83.deviantart.com/ 
Jobbar också på min "5 years on deviantart"  i en "improvement meme temp" i Photoshop. Har varit medlem på www.deviantart.com i 5 år den 13 Juni, så den kommer upp senare.The Spirit of AnnaGiulia, finns också på min hemsida: http://thezzans.artworkfolio.com//
Tävlingen: http://news.deviantart.com/article/112280/
Se The Spirit of AnnaGiulia här: http://tezzan83.deviantart.com/#/d2qq5vk

Kram Tessan<3


Letar, letar...

Idag har skrivit till Hd igen, se om han svarar.
Till anders.nilsson@hd.se skrev jag:
Hej, jag heter Therese och jag har ett stort brinnade intresse för digital grafik.
Just nu söker jag jobb eller praktikplats inom de området, jag har varit i kontakt med er innan om praktik.

Har jobbat mycket på personlig försäljning och gjort min egen CV folder som jag bifogar i pdf fil.
Det hade varit så roligt att få en praktik inom reklam som jag brinner för.
 
Gå gärna in på min hemsida där jag har min portfolio:
http://www.thezzans.artworkfolio.com/
 
Bloggar också om att söka jobb:
http://thheresehenriksson.blogg.se/
 
Vänliga hälsningar
Therese Henriksson

Oj oj...söka efter praktikplatser kan skada datorn..fick en trojan virus när jag sökte på  Gulex..tur man har virusskydd, tog bort de direkt..vågar knappt söka längre..

Imorgon ska man till Team work, Helsingborg kl. 10.00 för att träffa min Coach, som man träffar ca varannan vecka. Pratar allmänt om hur de går, vi ska nog prata hur det gick på övningsintervjun denna gången. Men sen då..vad ska man säga har inte hänt så mycket..men ska absolut säga att ja skriver blogg nu om att söka jobb. Hon pratar alltid om plan B...gillar inte de vill hålla på med det ja är intresserad av allt från foto, inredning, digital grafik, layout, AD och mycket mera inom design.

Och snart är det 1 juni och praktik stopp i affärer, så inga inrednings, foto eller design affärer. Så det blir bara ännu svårare...Och på jobb fronten då..nja..har inte hittat något idag.

Helgen är på gång! Fredag imorgon..

T.H


Min CV folder som anteckningsblock som jag gjort i Photoshop, vistitkort och penna som jag har designat själv från Vistaprint.com

Onsdag...inget napp

på jobb eller praktikplatsen har till och med försökt på Ikea Väla men nej. Hände inte så mycket idag. Tänkte försöka på HD-tidningen igen imorgon..Har uppdaterad min sida på arbetsförmedlingen också idag.


CV folder
Team Work - övningsintervju

Idag har jag varit i Helsingborg och gjort en allmänt övningsintervju på Team Work jobbcenter som jag går på nu, 2 månader kvar där bara.

Vad ska man säga, blev inte en riktig intervju, han som gjorde den har jag träffat innan och vi började prata om praktik och vad ja ska göra för att få in en fot i reklam branchen. Sen tyckte ja att han avbröt mig när jag skulle svara på: Varför ska vi anställa dig?. Tyckte att ja svarde det som behövdes men han ville att ja skulle svara mer...och mer..vara mera explosiv..eller utåt..

hmm..mera erfarenhet också..har inte jobbat mer än par dagar på ica och lite praktik..som kanske inte gav mig så mycket. Och om man ska ha erfarenhet måste man ha praktik, men får ingen=(

Han tyckte inte iheller att jag skulle söka för svåra jobb som typ "erfaren AD" men vad nu?..ska man söka jobb eller inte!!!! Söker iallafall...men han tyckte att ja ska lägga fokus på praktik inom foto, reklambyrå, tryckeri, inredning eller möbelaffärer som Ikea...men de e sommar och får inte vara i affärer mellan 1 juni - 31 aug.

Hade med mig också min nya CV på anteckningsblock och visitkort


Think pink


Portfolio

Min portfolio i all enkelhet med ett plock av några av de projekt och design jag har gjort. Tanken är att det ska ge dig en mer visuell bild. Listan fylls på allteftersom.


Kontakt

Therese Henriksson
Helsingborg
therese.henriksson83@gmail.com

Vem är jag och vad gör jag?

Är en kreativ tjej, som är ansvarsfull och håller ordning och reda. Har ett mycket brinnande intresse för grafisk design och originalarbete, men samtidigt är jag en lugn och positiv person som bor i Billesholm utanför Helsingborg.

T. Design Studio är min portfolio/galleri där min konst finns som grundades av mig, Therese Henriksson. Jag är en digital konstnär och grafisk designer med bland annat fotomanipulation. Jag skapar också konst med traditionella medium, men inte bara det jag har en passion för fotografering  och inredning också. Min hemsida med portfolio: http://thezzans.artworkfolio.com/

 


Välkommen till min nya söka jobb blogg!

Tänkte testa ett tips som ja fick, starta en söka jobb blogg. Är ganska ny när det gäller att blogga men ja ska försöka skriva och redovisa vad jag gör om dagarna. Främst  också för att marknadsföra mig och visa på min energi, ambition och min bredd inom digital grafik.
Ett bra sätt att hålla mig ajour med branschen och dess utveckling tills den dagen jag skulle börja på det nya jobbet tänkte jag.

http://thheresehenriksson.blogg.se/