Bröderna Grimms sagor

Hoppas alla har en underbar sommar än så länge!!!:)

Det är
juni och livet leker! Jag älskar sommar! Man får nya idéer och det är härligt ljus och underbara känslor. Sommaren känns befriande och man kan se underbara konserter, festivaler, äventyr och mycket annat, känna vinden i håret och solen i ansiktet. Och ny musik strömmar från högtalarna och jag känner mig mycket lycklig.
Sommaren är den bästa och snart dax för äventyr, utflykt, sommar och sand mellan tårna, denna underbara känsla.
The summer of 2011 - hoping for a best ever summer<3Ny fotomanipulation projekt med tema "Grimm Fairy tale" Så mycket Photoshop♥ nu efter mina systerdöttras skolavslutning och min egen avslutning inom butikspersonal utbildning:D som jag är klar med nu, underbar praktik på Härliga hem. Men det blev inget där under sommaren kanske hösten. Om man håller kontaken kanske de blir något jobb där till slut. Annars fortsätter jag att sitta vid älskade Photoshop och utvecklas mera inom det grafiska designen. Och söker hela tiden nya utmaningar inom jobb. Vill så ha något eget ställe!..lite jobbigt att man inte har något jobb och man vill ju verkligen ha något man brinner för. Mina föräldrar kan inte ha vårt stora hus förevigt som jag bara älskar<3 Men någon gång i framtiden kommer någon annan äga det..kommer kännas konstigt!

Så här såg den ut först:


Mer info:
 
http://news.deviantart.com/article/151583/ på min ny idé för Grimm sagor.

Denna tävlingen kommer att fokusera på 10 av de mest kända av bröderna Grimm Sagor och uppgiften är att kombinera två eller flera av berättelserna i den här listan för att göra ett fantastiskt konstverk föreställande en unik ny Grimms saga.
Hittills har jag Askungen möter skönheten och odjuret. Askungens glassko i odjurets glas bubbla.


Dom berömda sagorna:
Rödluvan

Historien om de tre björnarna
Askungen
Skönheten och
odjuret
Stadsmusikanterna från Bremen
Snövit och de 7 dvärgarna)
Törnrosa
Hans och Greta
Rapunzel
The Frog Prince


Danny♥ - The Club Show

Men hej! vad roligt att du ville läsa min blogg idag!

Det blev Eslöv stadsfes i lördags (jag!! gjorde allt för att komma dit, frågade till och med min systerdotter) för självaste Danny Saucedo stod på scenen:)♥  Hon var så där först men jag vet att hon gillade de;)) för nu har hon Danny på skrivbordet i datan..hehe..Skulle blogga igår om de men hann inte lägga upp mina bilder, vill redigera mina bilder och sätta mitt namn och Copright(C) på dom. Det känns att jag vill ha det nu för tiden. Kommer fler bilder under dagen..för jag sätter på mitt vattenmärke tar lite tid!

Men Shit! vad Danny♥ är grym!!! And damn hot!!!! Showen var awesome:) Han rockade fett på scenen:D Toppen kväll Best ever♥ ett minne för livet..hehe..han kollade in i min kamera också:)) Men han tyckte vi var varma, för han slängde vatten på oss och han gjorde de inte lite gånger..hehe..det var snarare han som svettades som tusan! men vilken upplevelse de var, stod längst fram också men på höger sida och det är inte ofta man står där...tur jag åkte dit:)) he is amazing!  Autograf då? hann inte för man blev hämtad..men kommer säker fler gånger:) det var as lång kö också!
Underbart leende<3


Danny<3 Best ever! Damn hot♥ he looked straight into the camera:)) getting hot in here ...


Danny kommenterar på Bilddagboken:) http://dayviews.com Yeah!:D Skåne rocks!!! love<3


Danny´s dance cramping:))


"If only you" love<3 the light!

Amazing Show!♥ Eslöv festival 4 Juni 2011


Lite dåligt ljud men står vid högtalarna på sidan...dom har såå mycket bas!!! Men en riktig Danny Show!
Kolla gärna in min Youtube sida på: http://www.youtube.com/user/Tezzy83?feature=mhee

"I'm in love with a lover" love that smile!:)

http://thheresehenriksson.blogg.se/