Min blogg fyller 1 år!

Hejsvis! Helt galet att ett år har gått sen jag började blogga:)) Fick ett tips förra året att börja blogga för att få ett jobb lättare..så det blev en söka jobb blogg först men den gick senare över till "My <3 life" mina intressen som grafisk designer, musik, inredning och blandat vad som händer i mitt liv.

Har så galet mycket att göra också, min sockersöta systerdotter<3 fyller 13 år i helgen. Så fullfart med att planera festen som är på lördag kommer bli super! hoppas på bra väder men ser dåligt ut:( Men hoppas vi kan vara i uterummet ändå..Sen är det skola/praktik men sista hela veckan nästa onsdag ledig och en vecka fram. Härligt:) Projekt in imorgon med redovisning och sist men inte minst hemtenta in den 3 Juni...nää jag har inte alls något att göra! Betygen sätts 8 Juni sen avslutning och får se vad som händer om jag får något jobb/extra jobb från min praktikplats där jag har varit sen 17 mars.

Min nya fotomanipulation i Photoshop "Selene - masquerade" är klar. Passade bra att min blogg blir 1 år och en ny fotomanipulation bild som jag älskar att göra. Den blev grym!:)) Se vilka bilder jag har använt att skapa den på min DA konst sida: http://tezzan83.deviantart.com/art/Selene-Masquerade-209860272"We're both in this masquerade, What can I do to see you. The girl behind the mask, Our love was just a masquerade...I wanna get to know you. The girl behind the mask"

Eric Saade - Masquerade
Grattis Eric Saade♥ - 3:e plats i ESC 2011!!!

Stort grattis till Eric Saade♥ till 3:e platsen!!! Shit!!! De var nära!!! Rena rysaren och nagelbitare i poängutdelningen..På första plats i början..Men vinnaren i våra hjärtan♥ :) Han är awesome!!!♥ stolt ändå:) Han gjorde allt han kunnde, han ägde scenen!!! vi har fått en stor stjärna i Sverige!! Och han kommer från Helsingborg i underbara Skåne! Detta är bara början! Eric Saade kan ha fått sitt internationella genombrott. Med ''Popular'' och en tredjeplats i Eurovision visade han upp sig från sin bästa sida för Europa, och nu väntar bland annat skivsläpp och sommar turné.Men Eric Saade fick mest poäng i andra semifinalen av Eurovision Song Contest 2011 och vann semi 2 helt underbart!!! Synd att han inte vann hela skitet...

The winner in our hearts♥


Ell/Nikki för Azerbaijan med svensk skrivna låten Running Scared vann Eurovision Song Contest 2011!!! Eli/Nikkis ”Running scared” vann nämligen med hjälp av ett svenskt superteam med låtskrivare från Anders Bagges produktionsbolag.

Underbara och finaste Mello-tvåan Danny<3 delade ut Sverige´s röster i ESC 2011 finalen!!:D Undrar om vi hade vunnit om vi hade skickat Danny istället..hehe..man vet aldrig..Hoppas att han är med i Mello 2012 och tävla för Sverige:) hade varit coolt!:DEric Saade♥ till final i ESC 2011

Eric Saade Fever!!! hela dagen lång....


A thriller...can´t wait!

Shit!!! De var nära!!! rysare in i de sista i semi2 ESC 2011 hjärtat i halsen.... Men yeeeeesss!!!! är super glad att Eric Saade♥ gick till final i ESC 2011!!:D imorgon smäller de igen (idag och kollar på klockan, vid denna tiden har någon vunnit)!!! Go Sweden!!!!!  Nu gäller de för Eric Saade<3 att ge 110% hoppas Sverige vinner Eurovision Song Contest 2011! Hoppas att han vinner!!:D han är värd de♥ han äger på scenen!!! Kommer va skit nervöööös, bara allt funkar som de ska också med show..

Och det blir nog att jag bakar lite Sverige Muffins till finalen, gul och blå muffins glasyr som jag gör med florsocker, äggvita och karamellfärg. Hade kunnit göra mera men har varit så upptagen med min överraskning till min systerdotter som fyller 13 år om 2 veckor!!!:D Och samtidigt har man jobbat och pluggat...Lovely and wonderful smile♥ Eric Saade♥ crushes the glass and hearts:D Go Sweden!!!!! He is so awesome:))Underbara Mello-tvåan Danny<3 delar ut Sverige´s röster i ESC 2011 finalen!!:D Kanske är det han som fångar Europa detta året som Eric Saade gjorde;)

"Selene - masquerade"

Men hej, kul att du hittade hit!

Sitter fortfarande i Photoshop med min "masquerade" bild men den blir bättre och bättre. Har inte så mycket tid för Photoshop som innan känner jag. Jobb och plugg tar över mycket...men har kommit på fler grejer som jag vill göra i Photoshop som en hemligt present till min systerdotter som blir 13 år och älskar Justin Bieber. Kommer gå i Bieber tema om 3 veckor. Tiden räcker inte till!..tror jag har sagt de innan också...
Försöker få rätt på henne, hennes hår och fjädrarna..som jag har suttit med idag..och "han" fick bli en spegelbild som vill få hennes kärlek.  Ett vattenmärke, sen kommer jag lägga upp som större bild på min DA sida http://tezzan83.deviantart.com/ där alla bilder (stock) som jag har använt kommer också finnas där.

Vill gärna börja på mitt Justin Bieber tema men min underbara söta systerdotter är nästan alltid hos mig, så det är inte så lätt..få se på måndag om man man inte har så mycket plugg, sen jobb tisdag. Det ska skickas iväg också tar 7 till 10 dagar så senast slutet av nästa vecka.
åh..vad det var gulligt i "Kvällen är din" ikväll när en 10-årig tjej fick träffa Justin Bieber i Tyskland:) Hon grät och var så där gullig blyg..och det var nästan som man satt och grät själv också ju. Känslan av att träffa sin allra största idol och den är samma i alla åldrar:)) och min systerdotter blev tokig!!!


"Selene - masquerade"

"We're both in this masquerade, What can I do to see you. The girl behind the mask, Our love was just a masquerade...I wanna get to know you. The girl behind the mask"


Ge aldrig upp

Min utbildning "butikspersonal" är snart slut betygen ska sättas den 8 juni...så massa prov och arbete ska göras. här är lite..prov 18 maj, arbete in 25 maj och hemtenta 5 juni..puh! samtidigt har man praktik på Härliga hem:)  tre och en halv vecka kvar där. Får jag inte fast jobb eller extra jobb där har jag fått massor av jobberfarenhet inom inredning/möbler och lager uppackning.

Så jag söker fortfarande jobb men hittade ett grafisk designer jobb som hade varit så roligt att jobba med lite av mitt "dröm jobb", har en stor passion för design. Sitter ibland annat i Photoshop med formgivning, webbdesign, layout och mycket mera. Men gör mest fotomanipulationer av olika bilder. Så lätt att jag sökte till de jobbet..vill så gärna ha ett jobb nu! och ett eget härligt ställe att inreda:)

Och vad gjorde man idag..jo...gick in på hemnet www.hemnet.com och kollade lite, så snygga ställen som en tvårumslägenhet med takvåningskänsla i Helsingborg ..men utan pengar går de inte:(

Kolla mina bilder på http://thezzans.artworkfolio.com/


Summer 2010 forever<3


Paparazzi

Härligt att det har blivit maj:)♥
Missa inte den underbara serien Gossip girl♥ denna sköna söndag....Där Serena kämpar med sina känslor och det blir en 5:e säsong men utan Serena:(Dagens video: Lovely Gossip girl

http://thheresehenriksson.blogg.se/