Finaste Danny Saucedo - RixFm Festival i Malmö

Hej! Kors i taket vad det var länge sen jag bloggade här! Mitt liv har varit helt upp och ner den senaste tiden, så har inte haft tid eller lust att blogga. Men tänkte nu passa på att börja skriva igen med en helt fantastisk upplevelse och den bästa kvällen på länge! Sommaren 2012 blev hel grym;)

Lördagen den 18/8 - 12♥ Ett minne för livet! Ta mig tillbaka! Men kors i taket igen vad vi i Malmö och Skåne kan festival!!;D Så grymt roligt!! Träffade fina Johanna igen (som jag träffade första gången på Helsingborgsfestivalen) med hennes tre vänner. Så otroligt kul att träffa andra fans som har samma intresse. Med där träffade jag också Fredrika, som hade åkt långt för att se Danny! Jag tog tåget från Helsingborg, och jag träffade upp Johanna och två andra på tåget i Lund. Sen väntade vi på en tredje tjej, hon hette också Johanna. Grymt varmt denna dagen, fast hon hade lite mycket på sig! Bara what?! Men hon var en härlig tjej!;) Blev vänner på fb:) Hoppas dom tyckte de var lika roligt att träffa mig som jag gjorde, är lite äldre;) Men alla tycker jag ser ut som 20! Åker till och med på ungdoms biljett ibland...hahaha..

Sen då? Johanna L tänkte sticka till hotellet där Danny & Co är men vi gick ner till scenen istället ändå, och tur de för det var redan många som satt/stod där! Och vi var där redan 3 och halv timme innan de skulle börja. Vi kollade shoppen och lite annat, sen ställde jag mig längst fram för det fanns en lucka på höger sida vid scenens slut vid högtalaren, så vi fick lite väl mycket bas där! jaja..grymma plaser ändå! Fast man såg lite från sidan. Tre timmar gick ganska fort ändå, snackade massa om olika artister m.m. Sen stack Johanna och köpte lite mat och då la Danny upp en Instagram bild där dom sitter och chillar på en ute servering i Malmö! Men om vi går förlorar vi våra platser! Sen kom Fredrika också, så jag stod bredvid henne när de började;) hehe..fyra Danny tjejer på rad:) Nice! Var hes i två dagar efter en sjukt grym kväll på Rixfmfestivalen i Malmö!


Jag ser mig där på höger sida (spegelvänd vänster sida) !
hehe..ser min arm;) grönt/svart armband! Har jag sagt att detta var den bästa kvällen på länge!!!♥ Hahaha men Johanna vad gör du?!


Danny är så otroligt fin och gullig på alla sätt!♥ Rixfm avslutade hela festivalen med Danny och han ägde hela scenen!!! Efter slutet såg vi honom på trappan och vinkade och gjorde släng puss! Ur gulligt! Efter de gick vi bakom scenen och väntade, sjukt många som bara ropade DANNY! Snacka om att han kan bara "koppla bort" för han stod och pratade med en annan snubbe innanför staketet länge. Fräck som han var kom han fram med en kamera och fotade tjejerna rak fram sen gick han bakom igen (stod på sidan med Johanna) Dom hade satt upp röda "nät" men man kunde se igenom;) Såg både Alex & co (Dannys dansare), Amanda, Moa, Sons of midnight. Vet att Johanna ropade på Alex också! Såg henne och han sa något;) men vet de tusan vad?!

Sen när han skulle åka iväg tog han lite autografer och foto. Sjukt rörigt när han kom fram, som jag minns det, så mina foton blev lite suddiga! Men man ser honom! Johanna fick sin kram före min och hennes kompis tog ett så urgulligt foto. Så hon hann inte ta när jag kramade honom men minns svagt att jag rörde hans hand innan kramen, han höll sin hand på staketet;) Men är så sjukt glad att jag och Johanna kom fram för det stod ett par framför innan, men dom gick innan han kom! Och kan inte fatta att jag äntligen fick krama honom och fick en grym autograf av honom!!! Är så sjukt glad för min lilla autograf;) Måste rama in den och skriva ut bilderna alltså! True love♥ Kan skriva hur mycket som helst! Mina känslor alltså:D You´re Amazing! Love u♥

Snackade också med söta Ilsa Watson Murray lite på fb som jag är vän med igår, som vann backstage i Malmö och fick träffa Danny igen! Hon har träffat honom så mycket så det är inte ens är pirrigt;) Måste vara en grym känsla han är så j-vla snygg alltså! Synd att jag inte träffade henne i Malmö, hade varit roligt att träffa henne också, men hoppas han gör en ny turné så vi kan träffas efter hans gry
mma nya singel "All in my head" som är en masterpiece och album som han kommer släppa inom kort.
Här kommer en bild bomb!

http://thheresehenriksson.blogg.se/