Danny Saucedo till finalen i Melodifestivalen!!!

JAAAAAA!!!!!!!! Finaste Danny till finalen i Globen den 10 mars:D Om bara 2 veckor... så sjukt bra!!! Rysningar...åh..kunde inte sova igår..man var så uppe i värv. I’m feelin’ great I’m feeling awesome, let me explain You are the reason I breathe You’re AMAZING<3 Så underbar personlighet och fin person och fick världens bästa födelsedags present av oss! Han förtjänar det verkligen vilken show! han dansar som en gud och gud vilken Amazing låt, vill så se han vinna i Globen som Eric gjorde. På något sätt fick jag samma känsla som jag fick förra året när Eric gick till finalen.

Men får inte glömma Lisa Miskovsky fina framträdande som också tog sig till finalen. Så stolt av Danny och jag glömde bort dom andra bidragen för man var så nervös över Danny´s låt och show. Problem med öronsnäckan och missade text, men vad gör de när han gör en helt underbara och fantastisk show som man kan dö för!:O Nu får man lov att spela ALLA låtar och det kommer bli intressant hur låtarna kommer ligga på topplisterna. Lovar kommer spela sönder "Amazing" som bara den!!! Hade den i huvudet hela dagen igår och den sitter fortfarande där;)

Bilder: Svt/melodifestivalen, HD, Aftonbladet

Happy Birthday! Danny Saucedo♥

Stort Grattis på födelsedagen! Danny Saucedo hela 26 år idag;) ♥ Och som man har väntat på denna dagen Äntligen Melodifestivalen deltävling 4, ikväll tävlar Danny med sin låt "Amazing" Nu firar vi Danny Saucedo och tar han till Globen! I'm feelin' great, Right here beside you, that's where I will stay. You are the reason I breathe You're AMAZING♥ I think this will be Amazing tonight!!!;D The winner in my heart♥ Låten gick rakt in i mitt hjärta....rysningar!


Danny♥ gör entré till "Popular" och har 2 av Saade´s dansare bakom sig;) Kommer bli amazing! Och wow! Igår slog Danny Saucedo och hans "Amazing" rekord i publikundersökningen:)♥ 57% av rösterna!

OMG! This is so Beautiful!♥

Mina Mello Cupcakes blev grymt snygga!^^ nöjd;)

Citronmuffins med smörkräm
2 ägg
2 dl socker
50 g smör
1 dl mjölk
3 dl vetemjöl
1 citron
100 g Vit choklad
1 ½ tsk Bakpulver
2 tsk Vanillinsocker
2 tsk rivet citronskal

Grädda i 200° i ca 18-20 minuter

Vaniljfrosting
4 dl florsocker
1/2-1 tsk Dr. Oetker vaniljarom
75 g smör
ca 2 msk mjölk
Ev. några droppar Dr. Oetker Hushållsfärg

You´re so Amazing, already a winner in my heart♥

Feel the love♥ Melodifestivalen 2012 Deltävling 4...om bara 2 dagar!!:O Reptorsdag och så klart har jag smyglyssnat på alla låtarna;) Danny Saucedo med låten "Amazing" går ut sist som start nummer 8 i denna sista nagelbitande deltävling. Men enligt mig har Danny inget motstånd på lördag. Han har verkligen krossat alla bidrag, ta Danny till Eurovision!;D Ops! det har blivit mycket Danny spam idag....som det kommer bli på lördag och hoppas på söndag;) Alltså jag kommer inte kunna sitta stilla på lördag. Jag helt tagen av honom och låten!:O Dansar som en gud ju Shit! vad jag längtar...Vem kommer inte att rösta?!

Danny is here to win!

svt/Melodifestivalen: "Danny Saucedo bjuder på årets mest spejsade nummer. Med hjälp av supermodern teknik omvandlar han sig själv och sina dansare till levande LED-skärmar"
Bilder: SVT

Och OMG!:O Breathtaking JUST PERFECT wonderful♥ sjukt bra show och låt med en grym artist....Han är redan en vinnare i mitt hjärta:)♥ Med sig på scenen har Danny fem dansare bakom sig men duon Alvaro och Robin dansade också bakom Eric Saade som tog ju bronset i Eurovision, kommer detta bli Amazing!


Gjorde min dag:) love♥ Danny gillade mitt foto/inlägg på Facebook så gulligt! Han är underbar<3

Sneak peek of my wallpaper of Damon Salvatore

Äntligen kom jag i gång med den!;) Så här kommer en smygtitt på min kommande fanmade wallpaper av Damon Salvatore från den underbara serien The vampire Diaries. Just nu har den paus i USA till 15 mars:/, men varje fredag blir det fredagsmys;) Friday in my heart with a amazing show!:D

Annars ge mig styka för att komma igenom denna långa vecka till fredag:/ Sitter fortfarande med html koder också på min praktik, vill så bli klar med den men koderna livet sitt eget liv...och jag blir trött och irriterad på hemsidan när jag är så trött också om dagarna. Vill också fixa till min blogg igen och sen börja på min överraskning som kommer bli toppen:) Men det får nog bli till helgen, hoppas jag hinner börja på den.


Underbara Molly Sandén till final!!!

Rysningar av Molly Sanden´s underbara låt:)♥ "Why Am I Crying" och det gick hem!!:D Vackra och underbara Molly gick direkt till finalen i Globen den 10 Mars:) Hon ägde hela kvällen, så sjukt bra! Men vad hände sen?! hur röstar folk? Björn Ranelid och Sara Li med låten "Mirakel" direkt till finalen:O Skandal! Fantastiska Mattias Andréasson från E.M.D med låten "Förlåt mig" kom inte ens till andra chansen!:/ Men aww.. so cute♥ Mattias pussade hans dotter:)♥ på livesändningen. Men Matte och E.M.D forever. Och Youngblood knep en andra chans med kopian "Manboy" tillsammans med den väldigt tråkiga Andreas Johansson låten...

Nu är det bara en vecka kvar sen får man lov att spela alla låtar! Då ser man verkligen vilka låtar som kommer ligga i topp och kanske vinna. Och på lördag kommer kanske vinnaren som kom två förra året!!! Finaste Danny<3 Men det kommer bli en lång vecka, för man längtar som tusan redan till sista deltävlingen..

Melodifestivalen Deltävling 3 2012

Underbara lördag med en nagelbitande 3:e deltävling av Melodifestivalen ikväll:)♥ en bra men à la Eric Saades "Manboy" refräng, en häftig r'n'b-låt på svenska, en kaxig poplåt och en helt underbar stark låt text. Rktigt bra låt denna gången och bara 2 till Globen när jag älskar 4 låtar. Vet de tusan vem jag ska rösta på?! Och nästa lördag då?! Då tävlar äntligen finaste Danny<3 Vill så höra "Amazing"!!!:D

Till ikväll skulle jag göra á la Marängsviss Mello men mina maränger blev misslyckade:/ Blev så irriterad över att lägga ner så mycket tid över de så går de inte, man skulle vända i chokladsås i smeten och det var de som inte gick när jag skulle göra de. Kunde fått något bättre gjort än kladda med det...jaja..skit i de nu!..gör kanske nya "vanliga". Åh har verkligen inte hunnit blogga på en vecka iheller, så upptagen! Så trött på vardagen också..


Ulrik Munther & David Lindgren vidare till final!

Då var deltävlingen 2 i Göteborg avgjord och flickfavoriten Ulrik Munther och doldisen/skrällen David Lindgren är vidare till Globen i Melodifestivalen 2012 den 10 Mars! Kommer bli en nagelbitande final kan jag säga!!:O David Lindgren´s låt påminner direkt om Eric Saade♥ och Danny♥ låtar;) För egentligen skulle Danny sjungit "shout it out" men nu sjunger han "Amazing" den 25 feb♥ om bara 2 veckor!!:D Och om han valde bort "shout it out" kommer "Amazing"vara 10 tusen gånger bättre:D

Tror jag håller fortfarande på Danny! Men om han kommer till final kommer han ha både Loreen och David i mot sig som har sjukt grymma låtar;) Ulrik Munther´s låt "Soldiers" är riktigt bra men den slår inte dom andra starka låtarna som är i finalen. Rocka billy Top Cats och och dom underbara tjejerna Timoteij gick till Andra chansen.

Bilder från svt/Melodifestivalen

You´re in my heart♥

Äntligen lördag och 2:a deltävlingen i Melodifestivalen:)<3...och det blev lite Cupcakes till ikväll;) Ulrik Munther går ut först med sin låt "Soldiers" som är riktigt bra;) Så klart har jag smyglyssnat på den^^ Hoppas han går till Globen ikväll;) Timoteij är också riktigt bra;)<3
Alla hjärtans dag på tisdag men gjorde mina "Valentine´s day Cupcakes" idag till Melodifestivalen:)♥ Tack till en toppen sida www.mariascupcakes.blogg.se där jag hittade ett super gott chokladmuffins recept och smörkräms frosting.
Chokladcupcakes:
~12 stycken
3 ägg
2 1/2 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
50 gram smör
1 dl gräddfil
2 msk kallt kaffe
3 1/2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
4 msk kakao
1 nypa salt
50 gram mörk choklad (70%)

1. Sätt ugnen på 175 grader (varmluft).
2. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och pösigt.
3. Smält smöret. häll i gräddfilen och kaffet och blanda det med äggsmeten.
4. Blanda vetemjöl, bakpulver, kakao och salt i en separat skål. Vänd sedan ner detta i äggsmeten.
5. Hacka chokladen grovt och smält den sedan i micron eller över ett vattenbad. Rör ner i smeten.
6. Fyll muffinsformar till hälften. 7. Grädda i mitten av ugnen i cirka 15 minuter. Låt svalna.

Smörkräm:
~12 cupcakes

115 g mjukt smör
250 g florsocker
2 tsk kokande vatten

1. Vispa smöret fluffigt.
2. Tillsätt florsockret lite i taget under omvispning.
3. Tillsätt vattnet och valfri smaksättning under omvispning.

Förslag på smaksättning

Vanilj: 1 tsk vaniljessans
Citron: 2 tsk finrivet citron- apelsin- eller limeskal
Kaffe: 4 tsk pulverkaffe upplöst i 2 tsk kokande vatten (d.v.s. "samma" vatten som i grundreceptet)
Choklad: 30 g kakaopulver eller 50 g mörk choklad, smält och avsvalnad
Likör: 3 tsk valfri likör

I will never leave you

Har börjat bli lite beroende av Instragram på min älskade iPhone4 ♥ Fast i början tänkte jag "orka ladda upp bilder på en sida till" Fast nu är jag där!;) Om ni vill följa mig heter jag therese_henriksson @ Instragram

Annars i mitt underbara liv:\ är jag ganska trött om dagarna och försöker verkligen fixa till en hemsida till en advokatfirma. Går väl så där, htlm koder säger jag bara! ibland lever dom sitt eget livXD Samtidigt har jag överfullt av bilder som olika grupper lägger upp som jag är med i på underbara sidan DeviantART. Om jag inte kollar dom varje dag kan jag få över 2000 bilder på 2 dagar:O Men en helt fantastisk sida som jag har varit medlem sen 2005 där jag lägger upp alla min Photoshop bilder, måste bara fortsätta på min Danny bild till Melodifestivalen också. Lite ledigt hade inte suttit fel, fast imorgon slutar man till lunch^^ sen ledig fredag - söndag:) Så känns skönt!


Danny Saucedo - Wallpaper Preview

Min kommande fanmade wallpaper av finaste Danny<3 Längtar som tusan till 25 feb då tävlar han med låten "Amazing" i Melodifestivalen 2012 och fyller år samma dag. Här kommer en sneak peek;)


Cold day

Då var det måndag igen och ny vecka...Tillbaka till det verkliga livet efter en toppen helg:) Nära 3,4 miljoner såg Loreen och Dead by April som gick till finalen som äger rum i Globen den 10 Mars!:O 3 370 000 tittare såg den första deltävlingen i Melodifestivalen 2012 från Växjö i lördags. Det är den högsta siffran som uppmätts för den första deltävlingen sedan deltävlingsturnén infördes 2002. Dessutom hade webbsändningen nästan en halv miljon;D

Som sagt ut i kylan igen som har verkligen Sverige i ett järngrepp...minus 12 imorse:/ Det är bara inte ok!:O Jag tål verkligen inte kyla mina händer är torra, gör ont och naglarna är ingen vacker syn direkt. Måste bara bli värmare!!! men det är skönt att det är sol om dagarna och det känns att det har blivit ljusare:) Fast jag vill bara sova när det är mörkt på morgon..så trist med mörker..
Sitter fortfarande också försöker fixa en hemsida med html koder...det är inte det lättaste:/ samtidigt som jag har blivit klar med min valentine bild "Desire" som blev toppen till slut och nu sitter jag också med en fanmade wallpaper av finaste Danny som tävlar i Melodifestivalen mindre än 3 veckor:)


Loreen & Dead by April till finalen!!!

Loreen och Dead by April till finalen i Globen den 10 Mars i Melodifestivalen 2012! får rysningar varje gång jag hör Loreen låt "Euphoria" sjukt grym kan inte sluta lyssna på den;)♥ Denna låten kan bli farlig i finalen så om Danny (som tävlar i sista deltävlingen i Malmö den 25 feb) kommer dit kommer det bli en sjukt galen final den 10 Mars!:O Vad ska jag säga om Dead by April...dom gjorde led motivet till Robinsson med "Losing you" som jag gillar...men det där stora rock growl-delen är inte riktigt jag direkt..om man hade tagit bort de hade jag varit med på de tåget, lite väl mycket för min smak!

Men nu är Mello 2012 igång!!! och jag är hel tokig i detta så dom kommande 5 veckorna bli mycket skrivade och jag kanske bli en aning tjatig! Men äntligen händer det något så man kan ta sig igenom denna vinter perioden som är så mörk, kall och trist till våren kommer;) Finalen är den 10 Mars och veckan efter vårdagjämning:) Skönt hoppas våren är på väg då också..

Bilder från svt.se/melodifestivalen

Programledarna i årets Melodifestival, Helene Bergström bara så skön! Vilken utstrålning och galen grym humor:)

Melodifestivalen 2012

Äntligen dags för Melodifestivalen 2012;)♥ Har väntat  som en tok!:O Så fram med kladdkaka och mys så kör vi ikväll!!!:D Inte så många timmar kvar men redan nu kan man smyglyssna på låtarna och jag gillar Loreen´s låt "Euphoria" skarpt!:) Hon måste bara gå vidare till Globen! Har spelat den några gånger och den sätter sig direkt, hoppas den är lika bra live<3 Men längtar till finaste Danny ska tävla som är sista deltävlingen i malmö, så lite dåliga låtar till Globen så kanske Danny vinner i år!;) Men kanske på mig att det är Danny´s år att vinna Melodifestivalen.
Kladdkaka godaste som finns!;)<3
Igår gjorde jag också Stuffed Cupcakes with raspberries and blueberries som blev super!
50 g smör
3 ägg
2 dl socker
1 dl mjölk
4 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
4 dl hallon och blåbär
Fyllning:
250 g Kesella
2 msk mosade hallon
1 dl florsocker

T.Design Studio blog

Friday I´m in love ♥ Underbara helgen är här! Med ledighet och bara mysa inne i vinter Sverige, kommer inte gå ut denna helgen!:O This cold is NOT okey!!!:/

Bara älskar Photoshop!:D<3 inte en minut tråkighet...mitt senaste tillskott i fotomanipulation världen är en "Valentine" bild som jag gör till en tävling på DeviantART- Lovers Revenge Som jag kommer kalla "Desire". Valentine has many words in life! Har så mycket jag hade velat göra!;) Vet inte om jag hinner med allt. Nästa bild som jag måste göra är till Melodifestivalen 2012 och finaste Danny som fyller år den 25 feb och ska tävla samma dag:)<3 På tal om Melodifestivalen börjar de imorgon!! Äntligen börjar de igen!!:D Har redan smygglyssnat på låtarna och gillar Loreen´s låt skarpt!:)

Bloggar på min design blogg där jag uppdaterar allt jag gör i Photoshop allt från fotomanipulation, wallpaper till webb design. Gilla gärna min fanpage på Facebook

http://tdesignstudio.blogg.se/

Cooler than ice

Äntligen en ny månad som stavas Februari ett steg närmare våren...men kylan har taget greppet om Sverige:/ Is it cooler than ice!! brrr...och segt är det att komma upp på morgon på grund av mörkret, så trött på vintern...Zzzz...längtar som tusan till våren och sommaren!!!! Solljus, grönt och blommor kom igen nu! Vill kunna gått utan jag känner mig som en packåsna och fryser häcken av sig med stor halsduk och vinterjacka. Istället en lätt jeansjacka med snygga Converse skor till.

Men idag var det min sista långa dag, imorgon slutar jag till lunch!:) Skönt sen ledig fredag och HELG! Då börjar också Melodifestivalen!! Äntligen:D Imorgon och på fredag fortsätter jag på min Photoshop bild som heter Disire som jag gör till Alla hjärtans dag bild till en tävling på DeviantART. Bara älskar Photoshop<3 Har så mycket jag hade velat göra!;) Vet inte om jag hinner. Nästa bild måste jag göra till Melodifestivalen och finaste Danny som fyller år den 25 feb och ska tävla samma dag:)<3


http://thheresehenriksson.blogg.se/