Strömavbrott!

2011-12-15 @ 10:51:08
Snart är helgen här!:) Och idag slutar jag kl. 12.00 bara halvdag på praktiken och fredag så imorgon blir det fredagsmys med att tända levande ljus och att slå in julklappar. Jag hoppas verkligen min beställning kommer, vill så se den! och att om 9 dagar är det Julafton. Men har nu fått en tracking kod så jag ser vad den är:) Snart hos mig! Men imorse blev jag väckt av kära mor för det var strömavbrott i hela området, min klocka stod och blickade puh! hann med bussen iallafall. Men man blir helt ställd när man inte har ljus och det är kolsvart ute!

Äntligen har jag fått lite inspiration till ett info blad layout jag gör för företaget jag praktiserar på, i Photoshop hoppas dom gillar den!;) Min nya Hp laptop är super älskar den så mycket<3, vet inte hur jag ska kunna tacka pappa nog! För nu kan jag arbeta hemifrån också med Photoshop, nu när jag har hamnat på en praktik där jag sitter framför datan mycket. I <3 you so much! Men jag har nog den bästa julklappen till mina föräldrar:) Mitt stora super duper Tack för laptopen och allt dom gör för mig;) Älskar dom så mycket!<3

Men AdvokatFirman har inte sett layouten än, men ska skicka in den på mail sen tänkte jag. Men det är mycket text som ska in..så lite svårt att få ihop allt så det ser bra ut.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
http://thheresehenriksson.blogg.se/