Kyckling i currysås

2010-10-20 @ 15:44:52



4 port
30 min

Ingredienser

350 gram 
1 msk 
1 tsk 
1 krm 
3 dl 

Currysås
0,5 st 
0,5 st 
0,5 st 
1 msk 
1 st 
1 tsk 
2 dl 
1 dl 
1 msk 

Tillagning

1. Fräs lök och äpple i oljan i en kastrull. Strö över curry. Fräs ytterligare någon minut. Smula i buljongtärningarna, strö över fruktsocker och häll över vattnet. Låt koka några minuter. Mixa såsen med mixerstav. Red eventuellt av med maizenaredning om den känns för tunn.

2. Skär kycklingen i bitar och stek i matfettet, ca 10 minuter, tills de är helt genomstekta. Krydda med salt och peppar. Häll över såsen och servera med ris och sallad.

Näringsvärde per portion:
Kcal: 406
Kolhydrater: 50 g
Protein: 25 g
Fett: 11 g

Energifördelning:
Kolhydrater: 50 E%
Protein: 26 E%
Fett: 25 E%

Källa: http://www.tasteline.com/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
http://thheresehenriksson.blogg.se/