Kycklingfilé med färskost och mango
2010-10-12 @ 15:32:58För 4 Personer
6,5 points/per portion
4 kycklingfiléer
1 burk Cantadou färskost naturell
1 färsk mango eller 1 burk mango
0,5 dl Mangochutney
1 dl matlagningsgrädde
1,5 dl mellanmjölk
1 msk olja
Salt o peppar
Salta och peppra kycklingfiléerna. Värm en stekpanna med olja, stek kycklingen gyllenbrun.
Skiva filéerna I ca 1 cm tjocka skivor, lägg dom I en ugnsform.
Skala och skiva mangon I tunna skivor som du fördelar över den skivade kycklingen.
Blanda I en skål Cantadou, mangochutney, mjölk och grädden slå blandningen över kycklingen och sätt in i ugnen 225 grader och gratinera I 10-15 min eller tills den fått fin färg.
Allt kan förberedas innan och sen bara gratineras precis innan middagen.
Servera med ris eller pasta och en god sallad
Källa: Viktväknarna Bon Appetit blad
6,5 points/per portion
4 kycklingfiléer
1 burk Cantadou färskost naturell
1 färsk mango eller 1 burk mango
0,5 dl Mangochutney
1 dl matlagningsgrädde
1,5 dl mellanmjölk
1 msk olja
Salt o peppar
Salta och peppra kycklingfiléerna. Värm en stekpanna med olja, stek kycklingen gyllenbrun.
Skiva filéerna I ca 1 cm tjocka skivor, lägg dom I en ugnsform.
Skala och skiva mangon I tunna skivor som du fördelar över den skivade kycklingen.
Blanda I en skål Cantadou, mangochutney, mjölk och grädden slå blandningen över kycklingen och sätt in i ugnen 225 grader och gratinera I 10-15 min eller tills den fått fin färg.
Allt kan förberedas innan och sen bara gratineras precis innan middagen.
Servera med ris eller pasta och en god sallad
Källa: Viktväknarna Bon Appetit blad
Kommentarer
Trackback