Egen design från scratch

2010-09-07 @ 15:44:41
Vill skapa min egen hemsida design/mall i Photoshop från scratch med skiss och ideér, men var lägger man upp den sen live, utan att betala? har inte råd än utan jobb..tips?
Har redan lite (många gratis) hemsidor som tex:
http://thezzans.artworkfolio.com/
http://tdesignstudio.yolasite.com/
http://www.tdesignstudio.n.nu/ (som jag fixade idag inte lagt upp något)
Och min deviantart sida: http://tezzan83.deviantart.com/

Nu vill jag ha en riktig och snygg hemsida, när jag nu blev taggad av Plucera webbyrå att bygga flera startsidor (träna mig lite på att bygga också)..men hur utan domän?
Kan testa ladda ner ett program som heter Sitoo web www.sitooweb.com Där man kan skapa kreativ frihet med egen design eller deras mallar: "Allt du behöver är en idé om hur din hemsida skall se ut. Skapa din egen design från scratch, utgå från en mall eller importera en befintlig hemsida direkt från Internet" Men behöver ändå då ett webbhotel med domän där jag kan lägga ut hemsidan på sen live.

Hittade en till "free website builder" som heter Doddelkit http://doodlekit.com/home men jag vet inte.."en till hemsida med konstigt namn" Sen tänkte ja göra min hemsida/portfolio så den ser ut som mitt CV folder, men börjar bli trött på "boken" nu...vill ha något nytt! något wow! något detta är JAG hemsida! Vissa upp vad jag kan, med fantasi och ideér.





Kommentarer
Postat av: Madde

Skaffa en egen server, köp ett domän namn typ 100 kr för ett år och där kan man leka fritt.

2010-09-08 @ 15:34:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
http://thheresehenriksson.blogg.se/