Fredagsmys...

2011-11-18 @ 16:31:55
...på högnivå ikväll! Men fixar fortfarande mina blogg koder så sidan kan se konstig ut. Men det blir tacokväll hemma med Idol som är i Linköping, 5 kvar nu men hoppas på Amanda F och Robin i finalen den 9 Dec;)Dom är så sjukt grymma!:) Dom får inte åka ut, men vad händer dom som vinner Idol?! Det går bättre för dom som kommer 6:e till 2:a plats på något konstigt sätt?...eller så dom som vinner finner ett band som Erik Grönvall och nu Jay Smith som gick tillbaka tills sitt band han hade innan.
NU FINNS IDOL SAMLINGSALBUMET UTE OCKSÅ!
...på högnivå ikväll! Men fixar fortfarande mina blogg koder så sidan kan se konstig ut. Men det blir tacokväll hemma med Idol som är i Linköping, 5 kvar nu men hoppas på Amanda F och Robin i finalen den 9 Dec;) Dom är så sjukt grymma!:) Dom får inte åka ut, men vad händer dom som vinner Idol?! Det går bättre för dom som kommer 6:e till 2:a plats på något konstigt sätt?...eller så dom som vinner finner ett band som Erik Grönvall och nu Jay Smith som gick tillbaka tills sitt band han hade innan.

NU FINNS IDOL SAMLINGSALBUMET UTE!
The Vampire Diaries Säsong 3
Äntligen är den tillbaka på TV6! Säsongs premiär för Vamprie Diaries 3:e säsong ikväll:)♥ Paus i USA  kommer tillbaka 5 Januari  Avsnitt 10 "The new deal" Avsnitt 1 "Birthday" Kl.19.00 på TV6 den är så grym! har sett den online på nätet i USA takt men paus där nu ju, så nu får man se den i svensk takt igen;) Vill bara se mer!!! love it<3 Stefan is bad -Hello brother!

Härliga Fredag! Underbara Sofia från True Talent finns nu på Bilddagboken (Dayviews) :D Härlig att få prata med henne idag när man har sett henne på tv och blivit upptäckt. Tack för att du finns! du är grym Love<3Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
http://thheresehenriksson.blogg.se/